Ειρηνη Κονιτοπουλου Λεγακη : Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε.

Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε.

Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Rpqbsszw2vhlcm
Rpqbsszw2vhlcm from i1.prth.gr
Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη.

Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου .

Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε.

Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη.

Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Oi Xionies Eirhnh Konitopoyloy Legakh Elenh Legakh Youtube
Oi Xionies Eirhnh Konitopoyloy Legakh Elenh Legakh Youtube from i.ytimg.com
Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου .

Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου.

Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη.

Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε.

Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Eg7bbq1qqrgcem
Eg7bbq1qqrgcem from www.lifo.gr
Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη.

Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου .

Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη.

Ειρηνη Κονιτοπουλου Λεγακη : Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε.. Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη.

Posting Komentar

0 Komentar